Nem csak villámgyorsan bedolgozható hőszigetelést kínálunk, de most még értékes munkaeszközöket, sőt, csapatépítő programot is nyerhetsz!

Bővebben a MAPEI oldalán: https://www.mapei.com/hu/hu/hoszigeteles-szakembereknek

A promóciós időszak 2023. szeptember 1-től 2023. november 30-ig tart.

Hogyan vehetsz részt a kampányban? Itt vannak a lépések:

  1. Hozz létre felhasználói fiókat a Mapeirepi.hu oldalon (ha már van, ezt a lépést kihagyhatod), majd regisztrálj a játékba! A regisztrációdat egy 12.000 Ft értékű ajándékcsomaggal köszönjük meg!
  2. Vásárolj Mapei hőszigetelési termékeket a kampány időtartama alatt bármelyik kereskedőnknél, ahol széles termékpalettánk közül választhatod ki a megfelelő hőszigetelési termékeket.
  3. Használd fel a vásárolt Mapei termékeket családi házak hőszigetelési munkálataihoz.
  4. Fényképezd le a befejezett projektet, amelyen a Mapei termékeket használtad, és töltsd fel a fotót a pályázat beküldése gombra kattintva.

A feltöltött referencia fotó után nagyösszegű pontegyenleget írunk jóvá a Mapeirepi fiókodban! Az így kapott összeget szabadon elvásárolhatod a Mapeirepi oldalán! Pályázz minél több házzal, így akár 400.000 Ft-ot jóváírást is elérhetsz!

Ráadásul, ha posztolsz a promócióban résztvevő munkádról a közösségi médiában, csapatépítő programot is nyerhetsz te és munkatársaid számára a kecskeméti Hotel Gokartban!

Ne habozz, csatlakozz hozzánk hőszigetelő szakemberként! 

Élvezd a Mapei minőséget, szerezd meg a szuper munkaeszközöket és nyerd meg a csapatépítőt!