Gyakran Ismételt Kérdések

Üdvözölünk a GYIK szekcióban!

 

Reméljük itt választ találsz a leggyakrabban felmerülő kérdésekre. Átfogó információkkal szolgálunk termékeinkről, szolgáltatásainkról és egyéb témákról. Fedezd fel a gyakori kérdések megoldásait, és ha mégis kérdésed maradna, ne habozz felvenni velünk a kapcsolatot. Célunk, hogy segítsünk és minél gördülékenyebb legyen az élményed velünk!

Milyen tételben vásárolhatok?

Hisszük, hogy a legkisebbtől a legnagyobbig ki kell szolgálni mindenkit! Így ha csak egy kis otthoni javításhoz kell néhány apróság, vagy egy komplett lakópark szerkezeti anyagait kell biztosítani akkor is állunk Ügyfeleink rendelkezésére!

Milyen termékeket találok meg a BAUPont-ban ?

Oldalakon keresztül lehetne sorolni, de azt nem tennénk! Fő profilunk az építőanyag és ehhez kapcsolódó segédanyagok. Nem, nincs tüzeléshez faanyagunk, szenünk, de még brikettünk sem, továbbá nem árulunk kertészeti termékeket sem. 

Nem találok információ az általam keresett termékről!

Ha bármi olyasmire van szükséged amiről nem találsz információt weboldalunkon, akkor kérdezz bátran! Olyan széleskörű a termékpalettánk, hogy az adatok feltöltése folyamatosan zajlik és attól, hogy online nem, a való életben tudunk segíteni!

Milyen módon vásárolhatok?

Alapvetően mint minden ilyen „nehéz” építőanyagot javasoljuk a személyes vásárlást, ahol készpénzes és bankkártyás fizetési módot is kínálunk. Azonban ha a távolság indokolja van lehetőség írásos megrendelésre, átutalásos fizetésre, közvetlen gyártói kiszállításra, gyűjtött fuvarra, stb.

Hogyan vehetem át a megvásárolt tételeket?

Személyes átvétel keretében telephelyünkön, házhoz szállítással vagy közvetlenül a gyártótól kiszállítva az igényelt helyszínre!

Kevés lett, megmaradt?!

Alapvetően segítünk meghatározni a szükséges mennyiségeket, de a munka közbeni változások miatt előfordulnak eltérések. Ha valami több lett és megmaradt vagy mégsem volt rá szükség, akkor azok sértetlen csomagolásban visszahozhatóak és ellenértékük levásárolható. A termékek visszavásárlása a visszaáru szabályzatunk alapján lehetséges!