Betoncserép, avagy tetőfedés 50 év garanciával

A minőségi betoncserép különböző színekben és formákban érhető el napjainkban. Legyen szó sík vagy hullámos, tégla, barna vagy fekete színről egész biztosan tudunk rá megoldást kínálni.

TERMÉKEINK között legfőképpen a LEIER Toscana Classic és TERRÁN Renova Plus családok termékeik találhatóak meg, az alapcseréptől, a kúpcserépen át az utolsó szükséges kiegészítőig. Ezen termékeket legtöbb esetben közvetlenül készletünkről, akár azonnal is ki tudjuk szolgálni! A gyártók további termékeit rövid szállítási idővel és kedvező áron tudjuk, akár az építés helyszínére is kiszolgálni.

Fontos tudni, hogy a betoncserepek (nevükkel ellentétben) nem jelentenek jelentős túlsúlyt a megfelelő tetőszerkezetre! Súlyuk általában 3,4-3,8kg/db, anyagszükségletük 10db/m2 – vízfelvételi képességük (a kerámia szerepekkel ellentétben) közel NULLA, azaz esős, nedves időben sem szívja meg magát vízzel, melyel tovább terhelné a tetőszerkezetet.

BAUPONT - partner az építőiparban! betoncserép 50 év garanciával

Üzletünkben szakértő segítségnyújtás mellett találhatja meg az Ön számára legideálisabb cserepet, melyre ráadásul egész biztosan versenyképes árat tudunk garantálni!

Amennyiben tető építése vagy felújítása előtt áll, kérje AJÁNLATUNKAT – higgye el megéri!