Lambéria, hajópadló, rönkházprofil

Lambéria, melyet főként a kültéri építészet elemeként ismerünk és használunk, azonban az otthoni belsőépítészet titkos fegyvere is, mivel egyedi stílust és melegséget hoz otthonába.

Mi is az a lambéria?

A lambéria egy faipari termék, melyet számos felhasználás esetén sikerrel tudunk alkalmazni. Hagyományosan ereszek, stablonok burkolására, előtetők alsó díszítésére használunk, de ezen túl falak díszítésére és sok más területen is alkalmazzák, például mennyezetek, bútorok és beltéri ajtók burkolására is. Több méretben és formában is készülhet, különböző alapanyagokkal is találkozhatunk, pl.: borovi, lúc, PVC, MDF, stb…

 

BAUPONT - partner az építőiparban! lambéria, hajópadló, rönkházprofil

A Hajópadló:

Főként járófelületek kialakítására és díszítésére alkalmazzuk, nagyban hasonlít a lambériához, főként vastagságában tér el attól. 

Mi is az a Rönkházprofil:

Nevében hordozza, hogy mire is használjuk! Domború formája miatt valódi rönkház dekor hatást tudunk elérni vele homlokzati falak külső és belső felületein. 

Miért válassza a lambériát?

  1. Hangulat és melegség: Természetes fából készül, ami melegséget és karaktert ad otthonának. A fa természetes szépsége és textúrája olyan hangulatot teremt, amit más anyagokkal nehéz utánozni.

  2. Változatos stílusok: Lambéria termékek felhasználási célok szerint többféle méretben, tipusban és alapanyagban léteznek. Legyen szó kültéri, beltéri, műszaki vagy dekorációs felhasználásról mindegyikre létezik megoldás

  3. Praktikusság: Könnyen karbantartható, és könnyen cserélhető, így hosszú távon is megőrizheti otthona friss és vonzó megjelenését.

  4. Hang- és hőszigetelés: A lambéria nemcsak esztétikai szempontból előnyös, hanem hang- és hőszigetelő tulajdonságai miatt is. Segít csökkenteni a zajszintet és a fűtési költségeket is.

  5. Egyszerű telepítés: A termékek könnyen telepíthetők, így akár saját kezűleg is elkészítheti álmai belső terét.

Hogyan válassza ki a megfelelő terméket?

Amikor lambéria terméket választ, fontos figyelembe venni az otthona stílusát, az adott terület funkcióját és az anyag minőségét. Kérjen segítséget szakértőinktől, akik szívesen nyújtanak tanácsot és segítenek kiválasztani a legmegfelelőbb terméket az Ön számára.

Lambéria termékeinkkel könnyedén teremthet egyedi és stílusos otthont. 

Bármilyen kérdés esetén, látogasson el üzletünkbe vagy vegye fel velünk a KAPCSOLATOT online!