Fűrészáru, építéshez vagy barkácsoláshoz

A minőségi fenyő fűrészáru kiemelkedő anyag, melynek számos előnye van az építőiparban és a barkácsprojektekben. Az ilyen típusú faanyagot általában fenyőfélékből származtatják, például a lucfenyő, a vörösfenyő vagy a borovi fajtákból, melyek kiváló tartósságot és esztétikai értéket kínálnak.

A minőségi fenyő fűrészáru rendkívül sokoldalú, és számos kreatív célra használható. Az ácsok és építészek gyakran választják ezt a fajta faanyagot, mivel könnyen alakítható, festhető, és szépen csiszolható. Ez lehetővé teszi az egyedi bútorok, padlók, falburkolatok és egyéb építési elemek létrehozását.

Az ilyen minőségi fenyő fűrészáru kiváló tartóssággal rendelkezik, így hosszú élettartamot biztosít az alkalmazások számára. Emellett a fenyő faanyag természetes megjelenése és meleg színei vonzóvá teszik otthoni és kereskedelmi belső terekben egyaránt.A faanyag szépségét évtizedeken át megőrizhetjük megfelelő gondossággal és karbantartással. A fenyő természetes szépsége és sokoldalúsága garantálja, hogy ez a faanyag hosszú távon is elégedettséget nyújt minden felhasználónak.

BAUPONT - partner az építőiparban! Minőségi fenyő fűrészáru

Telephelyünkön főként építési célú (C24-es minősítésű) I. osztályú SZLOVÁK faanyagot tartunk – számos méretben – készleten!

Gerendák (10×10, 12×12, 15×15), szarufák (7,5×15, 10×15), pallók (5×10, 5×15), deszkák (2,5×10, 2,5×12, 2,5×15) változó hosszban (4, 5, 6m) készletről, gyalulatlan formában érhetőek el.

Egyedi igények (10×20, 15×20, 5×20, 2,5×20) vágására is van lehetőség, rövid megrendelési idővel!

Amennyiben gyalult fára van szüksége kérje AJÁNLATUNKAT !