BAUPont…

PARTNER az építőiparban!

 

…rólunk röviden!

Örömmel mutatjuk be Önnek telephelyünket, mint régiónk megbízható és dinamikusan fejlődő építőanyag kereskedőjét. Fiatalos csapatunkkal és minőségi termékeinkkel a legjobb szolgáltatást kívánjuk nyújtani ügyfeleink számára.

Az építőanyag kereskedésünkben kiemelt fontosságot tulajdonítunk annak, hogy ügyfeleink elégedettek legyenek. Ezért csapatunk mindig mosolyogva és odaadással várja az érdeklődőket, segítve őket a legmegfelelőbb termékek kiválasztásában. Büszkék vagyunk arra, hogy kiváló szakértelemmel rendelkező munkatársaink mindig a rendelkezésére állnak, hogy szakmai tanácsokkal és különböző megoldásokkal segítsék az építkezések és felújítások sikeres megvalósítását.

A minőség mindig az elsődleges szempont, amikor kínálatunkat összeállítjuk. Csak olyan termékeket kínálunk, amelyek a legjobb minőséget képviselik, így biztosíthatjuk ügyfeleink elégedettségét és a hosszú élettartamot. Legyen szó akár építőanyagokról, szerszámokról, vagy építési kiegészítőkről, mindig a legjobb márkákat és minőséget találja nálunk.

Egyik fő célunk, hogy kedvező árakat kínáljunk ügyfeleinknek! Azért dolgozunk, hogy megfizethető áron juthasson hozzá a minőségi építőanyagokhoz és eszközökhöz. Bízunk benne, hogy ezáltal hozzá tudunk járulni az Ön építkezésének sikeréhez is!

A folyamatos szakmai fejlődésre is nagy hangsúlyt fektetünk. Csapatunk mindig nyitott az új információkra, technológiákra és innovatív megoldásokra. Így biztosítani tudjuk, hogy mindig naprakész és hatékony tanácsokkal lássuk el ügyfeleinket.

Összefoglalva, fiatalos és dinamikus csapatként büszkén kínáljuk minőségi termékeinket kedvező áron, miközben folyamatosan törekszünk az ügyfelek kiszolgálásának tökéletesítésére és szakmai fejlődésünkre. Bízunk benne, hogy minket választ, amikor építkezéséhez vagy felújításához keres építőanyagokat.

Várjuk szeretettel telephelyünkön, hogy személyesen is megismerkedhessünk Önnel, és segíthessünk !

BAUPont

Tőlünk kérdezhetsz

Kíváncsi vagy valamire? Ne habozz! Bátran kérdezz tőlünk, és segítünk megtalálni a választ, ami érdekel!

KUBLIK Zoltán

+36 70 424 0647

BAUpont

SZENTIDAI Richárd

+36 70 309 8999

Keress minket!

Telefonszám

+36 70 424 0647

Címünk

3433 NYÉKLÁDHÁZA
Vágóhíd út 17.

Vállalkozásunk az Alföld Tüzép Hálózat tagja